Su Kaçağı Nasıl Bulunur?

1 Yıldız2 Yıldız3 Yıldız4 Yıldız5 Yıldız (Henüz oy verilmedi)

Oy vermek istermisiniz?
Loading...

Su kaçağı sebepleri

Su kaçağı, tesisat sorunları arasında en çok karşılaşılan problemlerden biridir. Su kaçakları ve su sızıntısı sorununa müdahale etme, konu hakkında yeterli bilgi gerektirmektedir. Su kaçağını bulmada kaçağın tespit edilmesi ve çözümü için bu gereklidir. Su kaçaklarında uzman bir ekibin müdahalesi ile tesisattaki sızıntı tespiti yapılır ve bilgisayarlı cihazlarla su kaçağı bulunarak tamir edilir.

Pimaş borusu su kaçağı

Su kaçağı nedenlerini ise şöyle sıralayabiliriz;

  • Giderdeki tıkanıklık sonucu,
  • Su tesisatında problemler,
  • Pimaşlarda oluşan kırıklık, çökme, çatlama gibi sorunlar,

gibi sorunlar su kaçağına neden olabilmektedir. Ayrıca su kaçağını anlamada karşınıza çıkabilecek durumlar ise şöyle olabilmektedir;

  • Alt daireye su sızdırıyor ve bununla ilgili şikayet alıyorsanız,
  • Mutfak lavabosu, banyo ya da tuvaletten kötü kokular geliyorsa,
  • Atık su giderlerinde tıkanmalara bağlı suların ağır ağır gitmesi,
  • Duvarlarınızda çürüme, nemlenme, ıslaklık

tarzı sorunlar ortaya çıktığında hemen profesyonel bir tesisat servisine başvurmanız gerekmektedir.

Su kaçağı tespiti nasıl yapılır?

Su kaçağı tespiti nasıl yapılırEvinizde yaşadığınız su kaçağı sorununda kaçağın kendi imkanlarınızla bulmanız bir hayli zor olacaktır. Çünkü kaçaklar ev içerisindeki görünmeyen su tesisatlarından kaynaklanması, dışarıdan uzman kişiler dışında tespit edilmesini zor hale getirebilmektedir. Sıradan sıhhi tesisatçılar eski yöntemler kullandığı ve kameralı görüntüleme cihazlar kullanmadığı için su kaçağı bulma konusunda bir hayli zorlanmaktadırlar.

Su tesisatında kullanılan bu eski yöntemle kaçak bulmada su kaçağının yeri tahmini olarak bulunmaya çalışılır ve gereksiz yere fayans ya da duvarınız kırılmaktadır. Bu da maliyet anlamında daha ucuza gelsin diye çağrılan tanıdık mahalle tesisatçısı ile uzun tadilat süreçlerinin yaşanmasıyla beraber masrafların da katlanmasına sebep olacaktır. Bunun yerine profesyonel ekibimizle İstanbul’da kırmadan bilgisayarla su kaçağı bulma konusunda su tesisatı hizmeti veren servisimiz sorununuzu hızlı bir şekilde çözecektir. Su kaçağı tespit cihazı ile 30 dakikada su kaçaklarını buluyor ve etrafa zarar vermeden gereksiz tadilat masraflarına girmemiş olacaksınız.

Su kaçağında kullanılan cihazlar

  • Robot cihazla su kaçağı bulma
  • Termal Kamerayla su kaçağı Tespiti
  • Kameralı su kaçağı tespiti

Termal kamera su kaçağı tespit cihazı

Su kaçağı tespitinde termal kamera kullanımı her tesisat firması tarafından kullanılmamaktadır. Bu cihazın tesisat sorunlarında kullanımı uzmanlık isteyen bir konudur. Termal kameralar su kaçağı tespitinde, su kaçağı bulma da ve tıkanıklık açma gibi tesisat sorunları karşısında kullanılan özel teknolojik cihazlardır. Bu cihazın su tesisat problemlerinde kullanılmasının avantajı;

  • su kaçaklarını bulmada gereksiz yere etrafın kırılmamasını sağlamak,
  • sorunu noktasal olarak tespit etmek, uzun tadilat süreçleri yaşatmayarak kaçağı ya da tıkanıklığı anında bulmak,
  • sebepsiz masraflardan kaçınılmasını sağlayarak ekonomik olarak yarar sağlamaktır.

Mega Tesisat İstanbul su kaçağı bulma servisi olarak su kaçakları, su sızıntıları, tıkanıklık açma ve su tesisatı problemleriniz ile ilgili profesyonel ve etkili bir hizmet sunmaktayız.

Bir Yorum Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir